Interview Party Yard

Gezonde hapjes rocks!

Elze Schaap neemt ons mee in de wereld van gezonde voeding. Ze geeft diverse workshops om makkelijke, lekkere en gezonde taartjes en snacks te maken

Maak kennis met deze inspirerende kok en neem een kijkje bij haar in de keuken:

Elze is een vrouw met een missie!

Het begon toen haar zoontje vier werd. Die dag trakteerden ze Maaties en Gummie snoepjes aan de gasten en ze vielen erg in de smaak! Ze werkte dat moment al twaalf jaar als moderedacteur, waaronder acht jaar bij Cosmogirl en wilde wat anders doen. Toen is ze de wereld van gezonde voeding ingedoken.

Samen groeien, samen bloeien

Ze startte met het maken van de Gummies en Matties aan huis in haar eigen keuken. Na enkele weken had ze al een paar verkooppunten die haar producten wilden verkopen en nu vind je haar, samen met twee andere foodlabels op de Coolhaven 148 in Rotterdam. Ze versterken elkaar allemaal met tips zoals hoe het werkt met verpakkingen en etiketten. Via beurzen en Social Media stuit ze op meer interessante contacten om mee samen te werken en heeft veel meer plannen voor de toekomst, maar die houden we nog even geheim!

Tante Toos Suikerloos

Elze wil kids leren hoe zij zelf gezonde hapjes kunnen maken. Je kunt Tante Toos Suikerloos inschakelen om diverse workshops te geven, waaronder zelf taartjes en snoep zonder troep te leren maken. Meedoen met de workshops kan natuurlijk ook! Het snoep is puur natuur, gemaakt van echt fruit en bevat geen gekke toevoegingen. Meer informatie over de data en workshop locaties vind je hier: Tante Toos Suikerloos

Je kunt je makkelijk aanmelden en gaat naar huis met nieuwe makkelijke recepten, handige lijsten en zelfgemaakte snacks!

Tante Toos Suikerloos

 

Bestel je lekkere gezonde traktaties bij Elze, dan weet je zeker dat het goed zit!

Maak je feest compleet met Party Yard

Soms heb je extra hulp nodig met het vinden van smakelijke hapjes voor je feest, Part Yard maakt het super eenvoudig voor jou! Ze bieden je handige tools om je feest tot een succes te maken. Neem een kijkje op hun site hier.

Bij |2018-11-08T13:48:42+00:00november 8th, 2018|PERS|0 Comments
Elze Schaap
De enthousiaste, eigenwijze en altijd optimistische Elze Schaap heeft haar alias “TANTE TOOS SUIKERLOOS met liefde en passie voor gezond eten” opgericht. Zij wil mensen bewust maken en tegelijkertijd een alternatief bieden. Om te kunnen kiezen voor zoet zonder geraffineerde suikers, gluten en allerlei andere onnodige toevoegingen. Kortom, zonder troep!

Laat een reactie achter

Op de hoogte blijven van TANTE TOOS SUIKERLOOS?
Op de hoogte blijven van TANTE TOOS SUIKERLOOS? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Verstuur
close-link